Azonosító: 3703

Eladó tégla építésű lakás

Bp., IX. kerület, Középső-Ferencváros

89.99 MFt
293 ezer €
Alapterület
130 m2
Erkély
28 m2
Szobák
3 szoba
Emelet
4
Belső szintek
2
Fűtés
fan-coil
Komfort
összkomfortos
Lift
van
Légkondícionált
igen
Belmagasság
3 m vagy magasabb
Fürdő és wc
külön és egyben is
Kilátás
kertre néző
Állapot
új építésű
Tetőtér
nem tetőtéri
Fekvés
dél
Parkolóhely típusa
teremgarázs hely
Parkolóhely használatának feltétele
megvásárolható
Garázs ára
5 M Ft
CSOK
igen

LOFT ART. Ez a kifejezés önmagában is tartalommal bír. A nagy belmagasságú loft lakásoknak lelke, hangulata, harmóniája van önmagában is, a tágas terek pedig a legkülönbözőbb stílusú, izgalmas belsőépítészettel kombinálhatók. Ezekre a lakásokra egyszerre illik az extravagáns, az elegáns, az ipari, a modern, a trendi vagy csak úgy egyszerűen az ’egyedi’ jelző. Minden hangulat kialakítható, de az biztos, hogy egyik sem lesz szokványos vagy unalmas. Rengeteg lehetőséget rejt a terekkel való játék. Válaszfalakkal vagy anélkül képzeli el legkülönlegesebb otthonát? A legtöbb lakás hagyományos kialakítást is lehetővé tesz.
Ügyfeleink többsége 50-150 m2 közötti otthont választanak. Most még a fiatalos kis lakások mellett kiválaszthatjuk akár a 3 szintes, jól szeparálható, családi ház méretű lakások közül is a legjobbat. (konyhabútor nem része az ajánlatnak.) Garázsok megvásárolhatók. Szánjon rá kis időt, és örömmel mutatjuk be a kiválasztott kategória legideálisabb lakásait, ahol Ön is megtapasztalhatja ezt a különleges életérzést. (A berendezett fotók látványképek.)

A IV. emeleti lakás 116 m2-es, 3 szobás galériával, 28 m2-es erkéllyel rendelkezik! A belső válaszfalak nem kerültek megépítésre, több helyiség ideálisan szeparálható.

Csorba Dóra
+36 70 329 7700

E-mailben is elküldheti kérdéseit, észrevételeit a következő űrlap kitöltésével