Azonosító: 5173

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Bp., II. kerület, Rózsadomb

185.17 eFt/hó
512 €
Min. bérelhető
35 m2
Max. kiadó
35 m2
Emelet
2
Lift
van
Bútorozott
nem
Kertkapcsolatos
nem
Légkondícionált
igen
Állapot
jó állapotú
Parkolóhely típusa
teremgarázs hely
Parkolóhely használatának feltétele
bérelhető
Garázs ára
100 €/hó/gk

BUDAI IRODA RÓZSADOMBI IRODAHÁZBAN
Kiemelkedően magas presztízsű területen, a II. kerületben, a Rózsadomb városhoz közelebbi részén, mindössze 10 percre a Belvárostól, az irodaház 2. emeletén, egy 35,30 m2 alapterületű, világos, napfényes, komoly biztonsági berendezésekkel ellátott kiadó irodahelyiséget kínálunk.
Az épület felszereltsége magas szintű: 24 órás portaszolgálat, recepció, biztonsági szolgálat, beléptetés, belső udvar vagy tetőkert, kerékpártároló, kamerarendszer, nyitható ablak, lift, tűzbiztonsági rendszer, gépkocsinak parkoló bérelhető, és további vendégparkoló is rendelkezésre áll.
Az irodaház hűen tükrözve lokációját, kiemelkedően magas minőségű területekkel áll bérlői rendelkezésére. A bérlők rendelkezésére áll még egy az irodaházon belül megtalálható étterem, valamint egy pihenésre, rekreációra is alkalmas kávézó terasz.
Megközelítése kiváló mind tömegközeledéssel, mind autóval a Margit körút közelségének köszönhetően. Az irodaház tömegközlekedéssel elérhető a 4-6-os villamossal a Mechwart Liget felől, vagy a 11, 111-es busszal, valamint a 91 és 291-es buszokkal.
Bérleti díj: 14,5 EUR/m2/hó + Áfa, Üzemeltetési díj: 5 EUR/m2/hó+Áfa, közös területi szorzó 10 %
A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Csorba Dóra
+36 70 329 7700

E-mailben is elküldheti kérdéseit, észrevételeit a következő űrlap kitöltésével